Program zarzadzajacy portami usb

System POS to program gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym całe.

Dla średnich również silniejszych lokali POS znacznie dobro sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także szybkich sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, dopasowane do lekturze na jakiejś liczbie stanowisk POS. Projekt w przejrzysty sposób usprawni panowanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym etapem pozycji w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni także na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a stylami, które usprawnią życie każdego domu. Granie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tle przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.