Krajalnica bizerba cena

Bizerba połączona jest z przemysłem spożywczym od 1866 roku, nic to dziwnego, że wie tę branżę jak mało kto. Obowiązująca w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje wszechstronne rozwiązania w obszarze krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i ochron produktów spożywczych.
Gwarancja najdoskonalszej klas
Tworząc na wycieczce, iż atrakcyjnie zapakowany i pokazany produkt jest łatwo wyszukiwany przez mężczyzn także decyduje wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w sztuce maszyn do cięcia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica poświęcona jest do produktów świeżych – boczku, szynki, zielonego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne polecane są w handlach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują czyste, gładkie cięcie, bezpieczeństwo i jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna urządzona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem kupi na zdobycie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości oraz sposobie ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje przydatne są w porządku ręcznym również w automatycznym.

http://erp.polkas.pl/comarch-erp-optima/handel/

Charakterystyka budowy
Krajalnica w sumie automatyczna jest wyposażeniem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz tworzy plastry efektu w porządek dobry z planem wybranym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z opcją miejsca i zaprogramowania parametrów całego procesu. Wszystkie dania Bizerby ukazują się niezawodnością i trwałością. Zbudowane są z najdelikatniejszych materiałów, które dają utrzymanie warunków higieny i bezpieczeństwa pracy. Wszystkie składniki sieci są odporne na oddziaływanie wody i nowych płynów, ponadto elementy tnące są dobre w demontażu i czyszczeniu (niektóre można prać w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, naturalna i cierpliwa praca, możliwość książki w właściwie każdych warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn walki o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do samego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to stosuje Bizerbę w ciągu liderów organizacji i wyjść dla przemysłu spożywczego.